BIMPLUS – İNŞAAT SEKTÖRÜ İÇİN ESNEK BIM ÇÖZÜMÜ

Bimplus, her tür proje verisini merkezi olarak bir araya getiren ve bu sayede verimli BIM ve veri yönetimi süreçlerini destekleyen bir işbirliği platformudur.

Ek depolama alanına mı ihtiyacınız var? 

Varolan paketinizi daha büyük bir ekip birimiyle genişlettiğinizden emin olun.

BİMPLUS – FİYAT SEÇENEKLERİ

 

Basic

BIM proje verilerinizin kontrolünü elinize almanıza olanak tanıyan işbirliği ve koordinasyon dünyasına giriş düzeyinde erişim.

Professional

İş süreçlerinizde tam BIM uyumluluğu sağlayan sorun yönetimi, genişletilmiş haklar / rol ataması ve kapsamlı onay süreci ile işbirliğinizi ve koordinasyonunuzu en üst düzeye çıkarmak için eksiksiz işlevler yelpazesi.

Temel teklifimizden en kapsamlı Kurumsal pakete kadar herkesin ihtiyaçlarına uygun bir paket sunabiliyoruz.

Temel paket, izin verilen sınırsız projelerle işbirliği için giriş seviyesi, bir Ekip için 5 kullanıcı sınırı ve 2 GB’lık büyük bir veri depolama kapasitesi sunar. Standard, model verilerinin önemli yönlerinin ek kontrolünün yanı sıra üretkenlik uygulamalarımızla kapasiteyi genişletme ve güçlü API’mize erişim olanağı sağlayan bir sonraki düzey imkan sağlar. BIM süreçlerinin herhangi bir sınırlama olmaksızın uygulanmasına izin veren tüm özellikleri içeren paketlerimiz arasında en popüler olanı Professional’dır – ve bunu büyük bir organizasyon veya projeye yaymanız gerekiyorsa, bizimle Kurumsal teklifimiz hakkında konuşun.

Bimplus – Fonksiyon listesi

BİMPLUS İLE İLETİŞİME GEÇİN

error: Content is protected !!