ALLPLAN AEC
Çok disiplinli tasarım danışmanlıkları, büyük inşaat şirketleri ve kamu kurumları için eksiksiz çözüm. Binaların, yolların ve altyapıların tasarımı, detaylandırılması ve inşası ile ilgili tüm fonksiyonları içerir. Yöneticiler ve MEP mühendisleri için bir platform olarak da uygundur.
ALLPLAN ENGINEERING  
Mühendislik ve mimari danışmanlıkların yanı sıra yapısal detaycılar ve müteahhitler için çözüm. Binaların, yolların ve altyapıların tasarımı ve detaylandırılması için gerekli tüm fonksiyonları içerir. Yöneticiler ve MEP mühendisleri için bir platform olarak da uygundur.
ALLPLAN ARCHITECTURE
Mimari danışmanlık, mülk geliştiricileri ve müteahhitler için çözüm. Binaların tasarımı için gerekli işlevleri içerir. Yöneticiler ve MEP mühendisleri için bir platform olarak da uygundur.
ALLPLAN BASIC
Giriş seviyesi ve BIM’e geçiş için çözüm. Çizimler ve basit 3B modeller oluşturmak için yalnızca endüstriden bağımsız işlevsellik içerir. Daha sonra sektöre özel bir çözüme yükseltme yapılması önerilir.
ALLPLAN AECALLPLAN ENGINEERINGALLPLAN ARCHITECTUREALLPLAN BASIC

Fonksiyonlar

Arayüzifc, bcf, pdf, rvt, 3dm, skp, obj, LandXML, dwg, dgn, c4d, stl, wrl, saf ve diğerleri dahil olmak üzere sorunsuz veri alışverişi için tüm ilgili dosya arayüzleri. Yazılım arayüzleri (örn. Python API ve Visual Scripting) otomatik iş akışlarını mümkün kılar.
3B ModellemeEn karmaşık ve zorlu geometri için bile yüksek performanslı 3B modelleme. Modelleme işlevi, Siemens Parasolid modelleme çekirdeği tarafından desteklenmektedir.
2B ÇizimÇekici, özlü ve ayrıntılı çizimler için hassas 2B çizim için kapsamlı işlevsellik.
GörselleştirmeVulkan gibi en son teknolojilere dayalı çok çeşitli görselleştirme yetenekleri. Gerçek zamanlı render, Maxon's Cine Render, Lumion'a canlı bağlantı ve daha fazlasını içerir.X
İçerik Paketi BIM EasyÖnceden tanımlanmış ancak özelleştirilebilir şirket standardı. Kapsamlı sihirbazlar aracılığıyla modeller ve çizimler oluştururken tutarlı bir çalışma şekli sağlar. Başlamayı kolaylaştırır, üretkenliği artırır ve özellikle openBIM projelerinde iyi yapılandırılmış veri alışverişi sağlar"
Yapı BileşenleriDuvarlar, döşemeler, kirişler, kolonlar, temeller, merdivenler, çatılar, pencereler, kapılar ve cepheler gibi esnek yapı bileşenleri.
DonatıÇubuk donatısı, hasır donatısı ve BAMTEC hasırları dahil olmak üzere son derece güçlü donatılandırma işlevi.
Prekast Tasarım ve DetaylandırmaKirişler, kolonlar, merdivenler gibi akıllı prekast beton bileşenler.
Çelik BağlantılarKaynaklı ve Bolded çelik bağlantıları için araçlar.
Eleman PlanıAyrı ayrı elemanların ayrıntılı çizimlerinin otomatik, şablon tabanlı oluşturulması.
Metraj ve MaliyetModellenmiş ve modellenmemiş objelerin kesin, doğrulanabilir metrajı ve maliyeti.
Arazi ModeliKoordinat noktalarına veya nokta bulutlarına dayalı güçlü arazi modellemesi.
Temel İşleriFore kazık ve palplanş duvarları ve zemin ankrajları gibi akıllı kazı iksaları.
Şehir Bölge Planlaması ve Peyzaj TasarımıKitle modelleri, kentsel ve peysaj tasarımı ve ayrıca dikim planları için işlevler.
YollarTamamen parametrik yol tasarımı.
Kanalizasyon ve TesislerSu, kanalizasyon, elektrik, internet, doğal gaz veya bölgesel ısıtma gibi hizmetlerin yönlendirilmesi.
Şantiye HazırlığıŞantiye düzenini planlamak için vinçler, konteynerler, şantiye çitleri ve diğer ekipmanlar.
İngilizce, yerel Dil ve Ülke AyarlarıYani Bulgarca, Çince, Hırvatça, Çekçe, Felemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Japonca, Litvanyaca, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, Türkçe, Vietnamca ve ilgili ülke ayarları.
Diğer Tüm Diller ve Ülke Ayarları23 Allplan dilinin tümü, yani Bulgarca, Çince, Hırvatça, Çekçe, Felemenkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Japonca, Litince, Lehçe, Portekizce, Romence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, Türkçe, Vietnamca ve ilgili ülke ayarları.
ShareUzaktan çalışan ekip üyeleri için de ideal olan ağ ve şirket sınırları boyunca ekip çalışmasına olanak tanır.
Bimplus Pro
Bulut tabanlı BIM işbirliği platformu.
AutoConverter
Frilo Statics, Scia Engineer ve diğerleri gibi yapısal analiz çözümleri tarafından doğrudan kullanılabilen geometrik modellerin analitik modellere akıllı dönüşümü.X
error: Content is protected !!